Sunday, December 11, 2011

pet like fresh breeze.. fairy-tale;)

Tüdrukud ütlevad poistele tihti .." Kas sa juba ükskord suureks ei kasva.." Eks tuleb tunnistada, et neil on ka tihti õigus. Kuid kui ta hakkabki kasvama...ja aja möödudes ei tunne tüdruk teda enam äragi..kui poiss on nii palju nö suureks kasvanud, et on sellest tüdrukust mööda kasvanud... Ja paljud tüdrukud juhtuvad kokku elama just sellist tüüpi poisiga, kes on jäänudki sinna põhikooli tasemele:D...Miks tehakse siis selliseid järeleandmisi..või kardetakse tõesti üksindust nii palju..ja samas kas see aitab ikkagi üksilduse vastu??
8.Dets- I met you:)..interesting..somebody who makes that certain emotion in me:)
"I did what I had to do..where I go now..I do´t care any more.."yuri Boyka in  Undisputed III.  
 "Winning takes many things..who can be the best fighter ofcourse..but most important..who can survive"..sama mees samast filmist.
Koos kehaga areneb ka vaim..ainult visuaalselt ja tegelikku reaalsust füüsiliselt mitte kohates ei toimu minu arvates märkimisväärset edasiminekut. Alati on keegi Sinust paremal positsioonil..alati on keegi sinust ees..aga seda kõike ainult esmapilgul..never give up..stay focused...be confident..
Hiina ja India meditsiinis on energiaväljad tähtsal kohal..kas on võimalik, et reaalselt saab eksisteerida selline esoteeriline energa..kas seda võib eksisteerida ka galaktikates..
Lugesin, et teadlaste arvates koosneb universum 4,4% barüonainest, 22% tumedast ainest ja 73% nö tumedast ainest(võeti kasutusele sellep, et relatiivsusteooria mõnes kohas ei kehti)..Aga kas see tundmatu nn "tume aine"..kas seda oleks võimalik kuidagi kätte saada...iseenesest inimene pidi 10% ajust kasutama..seega 90 % on meil..mille jaoks?..kas nende vahel võib reaalselt kehtiv seos olla??...
OK:d....peab puhkuse tegema..panen siia ühe laulu parem lõppu..see seoses 8-nda dets.
http://www.youtube.com/watch?v=omZU90BMi0w      (ott lepland- tunnen elus end)

No comments:

Post a Comment