Saturday, December 3, 2011

Alati kui ma siia kirjutamist alustan, tunnen ennast nagu "Onu Raivo jutupliiats":D
Igatahes..Õnneks tuli õde seltsi, kuna siin haigena olla ja lihtsalt õppida...megamasendav. Ega ju tegelikult ei ole midagi hullu..külemetushaigus..aga no mehed pididki nõrgemad olema:)
See urbaniseerumine..inimesed ei saa piisavalt värskes õhus olla.. ja OBAA- oledki haige!..Ja kuidas keha ja vaim ihkavad trenni järele..ei jõua ära oodata.
Selline imelik mõte..lapsepõlves usuvad inimesed õnnelikke lõppe, mingi aeg see kaob..ja kellel ei kao, neid sõimatakse lapsemeelseteks ja naiivseteks...Ise arvan, et inimesel on ju parem igat oma tegevust alustada suure optimismiga, usuga, et see lõppeb õnnelikult. Tehke igat asja positiivselt ja hästi meelestatult..nt..mul oli sillaehitse loengus esitluste teema "puit-ja terassildade jäikussidemete ja põikjõudude arvutamine"...no iseenesest huvitav teema, mida 3 astronoomilist tundi järjest kuulata..aja peale, kus kõik olid väsinud..oli professor äärmiselt nautivas meeleolus:)...istus mugavalt ja oli kohe näha, et ta naudib iga hetke.
 Inimesed võivad kõik naerda oma loomulikus ja stabiilses keskkonnas..kuid Inimesed, kes ka rasketel tõusudel ülesmäge rassides naeratavad.....
"Sa ei saa mind solvata..ainult minust targem inimene võib seda suuta"- Õpetaja õpilasele!
Selline huvitav harjutus Teile, kes te seda loete...Pange see lugu mängima, üsna valjult, http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY
Tõuske püsti, kõndige akna juurde..tõstke küllaltki sirged käed külgedele umbes õlgade kõrguselt..no nii et seisate suursuguselt ja tunnete ennast võimsalt...Laulu refrääni ajal seiske nii ja sirge seljaga ja nautige:D...maailm on selleks..see on teie maailm..see keerleb ümber teie...ja teie olete kõige otsustajaks, mis seal toimub!!!!

2 comments:

  1. oh:D..positiivsus on jube hea tegelikult! ükskõik kuidas võtta, aga ilma selleta läheb jube raskeks:)

    ReplyDelete