Tuesday, December 6, 2011

Little engine who could...

Usk on suurema jõuga kui me vähegi aimata oskame. Selline huvitav näide...kui meil on kõht tühi ja mõtleme söögi peale..veel parem, mõtleme sidruni söömise peale. Ainult mõttest hakkab meie suu sülge tootma. Instinktidest...samas, mis on need instinktid..alateadvusesse mõttejõul talletatud teave??..Ma usun, et usul....usul endasse suudame tohutulult..me suudame olla õnnelikud, kuna suudame nautida seda teekonda liikumisel oma sihi suunas.."õnn ei ole sihtpunkt, õnn on teekond selle suunas"..

Ja oletame, et me saavutame selle täiuslikkuse ja jõuame siis nö õnneni(teekonna lõppu)...ja mis edasi??:)..hetke oleme kindlasti ülirahul ja positiivsed..küllastunud tunnetega...kuid mis edasi??..lihtsalt säramegi kuna oleme selle staatuseni jõudnud..?..siis meil hakkab igav... pole kuskile püüelda..kaotame eesmärgi....ja lootuse.. 
Aga õnneks ei saa seda keegi meist saavutada...ja see teebki selle maailma korralduse meie jaoks tegelikult positiivseks.
Püstitades endale mitmeid eesmärke..saame selle teooria kohaselt nautida siis teekonda ja õnne veel värvikirevamates toonides:D....
Kes soovib minuga personaalselt kirjutada/vestelda võib kirjutada mulle ptsmuumia56@gmail.com 

No comments:

Post a Comment