Friday, June 8, 2012

Tere Hommikust ligimene:D

Äratuskell heliseb, üritad kõigest hingest seda ignoreerida ja ilusas unemaailmas edasi liuelda..Kuid äratuskell on visa:D...järjest valjemini ja valjemini hakkab see väike instrument häält tegema..ning lõpuks olengi ma üleval:)
Kuid hommikud on head, kõik hakkab justkui uuesti. Uued võimalused eesmärkide poole püüelda, uued takistused, mida ületada, et eesmärgile lähemale jõuda...Elada!
Jah me muretseme, et Chomolungma kaotab kliima soojenedes kõrgust...majandus on järjekordselt hapraks muutunud..keegi ütles meie riigi/kodukoha vms kohta halvasti..Kõik on jube head inimesed ja muretsevad kogu aeg...Muretsevad planeedi maa tuleviku pärast, kuid ei märka inimest enda kõrval..ei küsi, kuidas temal nädalavahetus möödus, kas tema jalgpallimeeskond lõpuks ka võidurõõmu maitses?  
Pisikesed asjad on need, mis viivad suuremateni..eelkõige inimsuhetes!!
Hinnake inimeste tegusid...kuidas ja kas nad Teiega suhtlevad..see kõik näitab, kui kallid Te neile tegelikult olete. Hinnake motiive, mitte tagajärgi!!  Kuna tihti läheb heade kavatsustega miski nagu nihu ning sellele järgneb kohe tüli..
Lisan siia omadused, mida hindan inimestes väga:

  • Ausus - Ükskõik mis,kus,kes,milla, kuidas jne..ole aus ning olen Sinuga. Mind ei huvita sinu sotsiaalne staatus..materiaalne vara vms..Ole Sina ise!
  • Lojaalsus - Lähedased alati ennem teisi..kõigepealt sõbrad, siis teised, mitte vastupidi..You win, I win..You lose..I lose..Rasketes olukordades tuleb see omadus esile..kes on ka siis tegelikult sõber/lähedane. Ja loomulikult ka positiivsed olukorrad..mitte ainult häda korral sõbra poole pöörduda..kuna kui päike paistis oli vana sõber uute vastu vahetatud..ning pilvede ilmudes järjekordselt vana sõbra poole pöördudes...
Kui ootasite mingit iseloomuomaduste jada...no siis läks natukene mööda eks:D
Find out who you are...then say what do you want!


No comments:

Post a Comment