Tuesday, May 29, 2012

In the land of predators the Lion never fears the jackal..

Lion- The ruler head predator, the glory..
Kes on tänapäeva lõvid? kes on suured, kes väiksed..kes alles kutsikad..Kes on üldse tõeline lõvi?
Tõeline lõvi ei ole persoon, kes iga hinna eest igal pool võimu näitab, tundetu kiskja, kes liigub ning järele jäävad ainult varemed ja häving.
Tõelise lõvi võtmesõnadeks oleksid: Hiilgus, Soliidsus, Viisakus, Tugevus, Jõud, Armastus, Ausus, Usaldusväärsus-Lubadused on täitmiseks, alati!!
 Ennastohverdav Armastus perekonna ja lähedaste vastu. Just see ongi Lõvi üheks tugevuseks ja suurimaks nõrkuseks. Kuna on teada, et mitte keegi ei saa meile tõsiselt haiget teha kui ta ei ole meile lähedane.
Lõvi üheks suureks positiivseks küljeks on kindlasti tema sõltumatus. "A truly strong person does not need the approval of others and any more than Lion needs the approval of sheep."
Ta on tõeline kalju! Kuid ka lõvisi on erinevaid..ning kõige tugevam Lõvi selgub raskes olukorras. Selle Tõelise Lõvi pilk on karstunud kogemuste ja raskustega. Sellist pilku ei suuda mitte keegi valetada ega teeselda. Eyes never lie!
Kuigi Lõvi on head predator ei tohiks ta siiski olla üleolev ega alahinnata oma vastaseid. Kuna on teada, et "Every dog is a lion at home!" Seda ei tohi unustada. Choose your battles! Kuna juhul kui Kuningas kakleb narriga saab narr terve oma elu rääkida uhkelt, kuidas tema kuningaga mõõgad ristas(hoolimata võidust või kaotusest), kuid kuningal ei ole sellest mitte kellelegi uhkusega teatada(hoolimata tulemusest). 

"I am afraid of an army of 100 sheep led by a lion than an army of 100 lions led by a sheep." Üks Õige juht suudab motiveerida ning vajalikku suunda juhatada ükskõik kelle...ja tulla sealt tagasi võidukalt. Kuna Tõelised lõvid ei anna kunagi alla!!
Kuid kõik Lõvid on alguses kutsikad. Kõik, mis nad teevad kutsikaeas, on see, mis voolib ja vormib neist ühel päiksepaistelisel päeval suure ja kogenud täiskasvanu. 
Sellisel ajal tuleb kindlasti palju kasuka määrimist, enese kehtestamist nii endale kui ka teistele...kuid see inspireerib teda ning ta naudib ja tunneb rõõmu ka loomulikult võitudest . Tõelised võidud on teiste kiskjate üle, mitte jäneste hirmutamine. 

Kui keegi kavatseb lõvile haiget kui ta on alles väike kutsikas..siis parem tehke talle lõpp peale..kuna vastasel juhul kasvab sellest üks võimas ja tugev lõvi ja lahinguolukorras kiskja, kellele teist kellestki pole kindlasti mitte vastast.
                                 Resistance is futile....!!!              


No comments:

Post a Comment