Sunday, January 15, 2012

Wind and wings..

Me kõik oleme tundnud kui vahel tuul lihtsalt ei puhu meile sobivas suunas. Mõnikord on isegi (külm)tuul väga tugev ja puhub meile otse vastu. Jaa..oleks siis veel ainult tuul..ei..tormituule ja tugevate puhangutega viskub näkku erinevaid sademeid, liivapuru jms..ükskõik kui palju Sa ei pinguta..tundub nagu ei liigukski edasi..vaid isegi tagasi..
Või teine olukord..täielik tuulevaikus ja jube soe...me peame/tahame edasi liikuda, kuid no lihtsalt ei suuda..võiks ju natukenegi mingit õhku liikuda...
"ilma" all pean silmas sotsiaalseid, ühiskondlikke jne tuuli, mis takistavad ja eksitavad meid.
Aga mis arvad olukorrast, kus Sind ei huvita see "ilm" absoluutselt?  
Kui Sa saaksid liikuda täpselt sinna kui ise soovid, sõltumata ilmast. Ja teadki, kuhu Sa soovid lennata, avad tiivad ja lihtsalt lendadki...ilma igasuguste tingimusteta.
Alustuseks palun kujutle, et Sul on kõige mõnusamad/ilusaimad riided, mida Sa eales soovid. Sinu soeng(eriti naistel) on lõpuks täiuslik, Sinu enesetunne on super!!...Sa astud restorani, kõigil on hea meel Sind näha, Sa võtad istet ja tunned ennast rahuliku, stabiilse ja kindlana.
Unusta kõik muud taustsüsteemid. Nüüd võid tellida ükskõik mida ja millises koguses.Ainult ütle ja Sa saad!!!
Nüüd kus Sa oled tellimuse sisse andnud(ja tellida võid alati, igal ajal)tõuse püsti, aja endal õlad ja selg sirgu, naerata, lase enda pilgul uhkelt üle ümbruse veereda..Sinu siht on paigas, Sa tead nüüd, mida soovid.
Nüüd on kõik Sinu kätes...Enesekindlus + Sihikindlus..see ei tähenda, et Sa libastuda ja kukkuda ei saa..see tähendab, et Sa tõused Alati püsti..Sa oled enesekindel ja miski ei takista Sind!!
Sa ei ole üksi, Sinu seljataga on terve universum, Sa tõmbad sellest ligi seda, mida usud. Mõtle, et saad hakkama (mitte "ma ei ebaõnnestu")..ära kasuta eitust. Kasuta seda ka pisiasjade puhul ( "ma tean, et foor läheb roheliseks täpselt kui mina sinna lähen") Usu, et kõik, mis juhtub juhtub just Sinu õnne ja heaolu põhjusel. Usu, et ka inimesed, kes Sinu ellu tulevad on Sulle kaaslasteks ja toeks.
Nii..Sul on siht ja eesmärgid paigas, Sa oled enesekindel ja rõõmsameelne, Sind toetavad mõistvad ja kallid inimesed, universumist tuleb Sinu poole positiivsust...Sind ei takista ühiskondlikud ootused, pahatahtlikud/manipuleerivad inimesed...isegi rahe on kaotanud oma jõu...
Kujutle, et näitad öises pimeduses taskulambiga kaugusesse..näed ainult teatud maa enda ette. Nii nagu see valgus, rullub ka elu meie ees lahti. Loomulikult on mõnikord hirm selle pimeduse ja teadmatuse ees, kuid eneseusk ja kallite inimeste toel( tihti on Teile kallimad inimesed, kellele vb eriti tähelepanu ei pööragi..olete liiga busy teiste ootuste täitmisele, mitte enda..nii ununevad Teile tegelikult tähtsad inimesed ära) suudame me edasi liikuda endiselt siht silme ees ja sära silmades.
See on Sinu elu..tee just seda, mis Sind õnnelikuks teeb..mis Sind särama paneb. 


No comments:

Post a Comment