Saturday, March 26, 2011

ühe lõpp..teise algus

Looduses on sätestatud, et pärast ühe elusolendi surma algab teise elu. Vaadake enda ümber...tool millel istute, riided, mida kannate, teie sõbrad, kes teid ka tavalistel päevadel vahest meeles peavad...See on teie elu! Koosneb nii paljudest pisiasjadest, mida me tegelikult ei märkagi.
  Tahtsingi küsida täna...kas olete tundnud mõnikord, et naljad, mis teid varem ohjeldamatult naerma puistasid, inimesed, kes tundusid tugevad...see kõik ei ole päris enam see. Kui mingi aeg tundsin, et olen mingis sellises vahepealses maailmas, siis nüüd on tunne, et olen nagu mingile teisele tasandile jõuda..kuidas iganes seda siis ka mõista:D
   Suurlinn....keskpäev ja rahvast on tohutult, kui ometi võib seal ennast üksikuna tunda. Mul on msnis u 230 inimest, korraga seal sees tavaliselt mingi 50 kanti. Kuid sellist tunnet ei ole, et nüüd jubepalju sõpru oleks seal. Need on paljud lihtsalt tuttavad kelle ns viisakusest lisanud vst..ühesõnaga ei paku mitte mingeid emotsioone nendega vestelda.
Kõik, kes seda postitust kunagi loevad mõelge palun asjadele....

  •     Laps ja ema kõnnivad koos..ema tahab lapsele jäätist osta, kuid laps ütleb, et ta ei taha seda jäätist..endal nutt poolenisti kurgus. - Loomulikult tahaks laps niiväga seda jäätist, kuid ta teab, et perekonnal on vähe raha ja ei taha raisata...
  •     Käes on südatalv ja temp on püsivalt alla -15, lapsevanem soovib oma lapsele sooja talvejopet soetada, aga laps ei taha.. - loomulikult saab lapsevanem aru, et laps teab perekonna rahalisest seisust ja ei soovi raisata. Emal /isal ei ole lihtsalt võimalik ka rohkem raha koju tuua..mida tunneb selline lapsevanem??
  •    Laps näeb ema nutmas, kuna isa on jalga lasknud...ta tahaks kuidagi ema aidata, kuid ei saa kuna ta on alles laps..
  •     Mida tunneb looduskatastroofis perekonnast ainukene ellujääja kui tal pole enam kodugi kuhu minna...kohta kuhu kellegagi minna..
  •     Abikaasa, kes on veetnud armastatud naisega 12 aastat kooselu, üritanud olla nii hea mees ja abikaasa kui ta vähegi oskas...tulles ühel argipäeval koju ja avastab naise teise mehega..

Siin maailmas on ligi 7 miljardit inimest...igal õhtul kui te oma voodis turvaliselt magama hakkate jääma..perekonnaga reisite.....igal sellisel hetkel elab palju inimesi eelpool mainitud juhtumisi aina uuesti läbi...Mõelge ka vahest sellistele inimestele, kes vajaks tuge aga seda millegip ei saa....
 nagu on keegi tark mees kunagi öelnud
                    " Tõelised kangelased on need, kellest maailm tegelikult midagi ei tea"

No comments:

Post a Comment